Vejen til drømmen

Mine kosttilskud

Et par stykke har for nogle måneder siden skrevet til mig omkring hvilke kosttilskud jeg bruger, om jeg tager proteintilskud mv. Og nu tænkte jeg at den her blog var et godt sted at gå i dybden med det – for ja tager skam en del!

Kosttilskud: 

Jeg er personligt meget glad for Novo Vitas vitamin-og mineral serie, da deres produkter er meget rene. Og som de selv skriver “skabt ud fra et stærkt ønske om at udvikle rene, effektive og ærlige produkter, der tilfører kroppen de livsvigtige næringsstoffer”, hvilket er et citat jeg er helt pjattet med.

Jeg har indtil videre haft stor glæde af deres “MultiBoost” som er et multi-vitamin – http://novovita.dk/product/ , samt deres Magnesium ( Mag+). Snart må jeg også give mig i kast med deres andre ting!

Magnesium er nok det vigtigste jeg tager, og jeg kan kun anbefale alle mennesker at tage det (både ung, som gammel)! Det har både en afslappende effekt på muskler, så man sover bedre. Det hjælper på at jeg bedre “kan komme på toilettet” (i ved hvad jeg mener). Og sidst men ikke mindst så hjælper det også på restitution. I love it!

Må også indrømme, at før jeg tog et multi-vitamin, så var jeg også træt hele tiden. Især om vinteren, så derfor er det blevet et must for mig!

Som mit Omega-3 tilskud har jeg valgt Nordic Naturals fiskeolie.

Chrom bruger jeg til at stabilisere mit blodsukker (ift. mindre cravings), og der tager jeg den fra Pharma Nord.

Mælkesyrerbakterier er også et must-have for mig ift. min sarte mave, og de hjælper på at opretholde en balanceret tarmflora. Her bruger jeg LactiPlus.

 

Protein-tilskud:

Jeg tager proteinpulver (choko-peanutbutter fra BodyLab) mindst 1 gang dagligt. Derudover drikker jeg Bodyman’s BCAA omkring 2-3 gange dagligt, enten med Cola, Ice Tea, Fit Lur eller sports soda.

Min go-to-proteinsnack er Nutramino’s Lean proteinbarer! (nam nam nam)

Og desværre har jeg en afhængighed af sukkerfrie energidrikke generelt!

 

Jeg skal nok en dag skrive i dybden omkring hvorfor jeg har valgt de mærker, hvornår jeg tager dem og hvad den præcise virkning for mig er. Men her er et lille overblik til de nysgerrige.

 

Mange knus

 

Tinna Heiberg

skaermbillede-2017-02-25-kl-17-03-55

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til drømmen